Fien en Teun

Fien en Teun zijn zus en broer en de beste vriendjes. Samen met hun dierenvriendjes Rosa de Koe, Sebastiaan het varken, Pim de hond, Stip de Pony en hun schaapjes Mike en Molly beleven zij vrolijke, grappige en leerzame avonturen.

Het jonge boertje en boerinnetje wonen en leven, samen met hun ouders papa Gijs en mama Loes, op een boerderij in het plaatsje Molenwaard. Daar komen ze in aanraking met alles wat het boerenleven te bieden heeft, zoals het verzorgen van de dieren, het werken in de moestuin, het ontdekken van de natuur en de kriebelbeestjes die daar wonen of het wisselen van de seizoenen.

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun, nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows! Samen beleef je een onvergetelijke, feestelijke dag middenin de Hollandse polder. Op 10 minuten rijden van het park bevind zich de allerleukste familievakantie in Nederland, Familie Resort Molenwaard. Jouw verblijf is niet zomaar ‘even samen ertussenuit’. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder.

Je maakt ook nog eens kans op een van de hoofdprijzen! Onder een van de kraslagen heb je een unieke code gevonden. Vul deze snel in om kans te maken op een van onze superhoofdprijzen.

Tijdens de actieperiode trekken we iedere maand twee winnaars. Win je een verblijf op Familie Resort Molenwaard, dan nemen we contact op met je..

Coolbreak gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dat precies doen, lees je in onze privacy statement.