Over CoolBreak

Wij willen niet zomaar een naam zijn in de wereld van softijs, maar een toonaangevend concept dat u als ondernemer graag helpt om uw dromen te verwezenlijken. Wij willen niet dat uw gasten naar uw zaak komen voor zomaar een softijsje. Nee, als ze bij u zijn geweest voor één van onze softijsproducten, dan willen wij hen een beleving mee geven. De twinkeling in de ogen van uw afnemers, is voor ons een waardering en een blijk van succes. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij van mening dat wij weten wat er speelt binnen de softijsmarkt en hoe wij hier samen met u het beste op in kunnen spelen.

CoolBreak biedt een totaalconcept met ondersteuning, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Niet alleen qua product, maar allesomvattend. Ons brede assortiment aan grondstoffen, disposables en accessoires zorgt voor een compleet ijsconcept. Wij onderscheiden ons met uitgebreide (op maat gemaakte) promotiematerialen en professionele verkoopondersteuning. CoolBreak helpt u niet allen verkopen, maar ook inkopen. Daarom komen wij met enige regelmaat met interessante acties.

CoolBreak biedt een totaalconcept met ondersteuning, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

- CoolBreak

Waarom kiezen voor CoolBreak?
Met onze kennis en kunde willen wij u inspireren om er samen een succes van te maken. Loopt u juist vast in uw creativiteit, dan helpen wij u graag. Wij geven verkooptrainingen die erop gericht zijn om op een onbevangen en eenvoudige manier het bestedingsbedrag van uw klant te verhogen. U bent voor trainingen van harte welkom in het CoolBreak Experience Center in Hendrik-Ido-Ambacht, maar we komen ook graag bij u op locatie.

Omdat voortdurend inspelen op de veranderde markt best een uitdaging kan zijn helpt CoolBreak een handje. Door middel van het organiseren van inspiratiesessies kan CoolBreak samen met de ondernemers die dagelijks in contact staan met de klanten, een assortiment ontwikkelen die aansluit op de laatste marktontwikkelingen. Want zeg nu zelf, een Freakshake is toch niet meer weg te denken uit uw assortiment?

Ook helpen wij jou je softijsomzet buiten het zomerseizoen te verhogen. Het is zonde om uw machine uit te zetten in de winter, daarom komen wij graag met leuke ideeën en tal van mogelijkheden om ervoor te zorgen uw machine rendabel te houden tijdens het laagseizoen. Vaak staat tijdens het laagseizoen de milkshake centraal. Een kleine aanpassing in uw aanbod kan vaak al groot effect hebben.

Uitstraling
Met de promotiematerialen van CoolBreak kunt u er op rekenen dat u meer softijs gaat verkopen. U kunt gebruik maken van onze posters, windmasters, beachvlaggen, ijshoorns & ijskaarten waarmee u zelf uw assortiment kunt samenstellen. Ook is er de mogelijkheid om met onsmaatwerk deze promotiematerialen af te stemmen op uw eigen huisstijl. Vraag uw vertegenwoordiger naar allemaatwerk mogelijkheden of neem contact met ons op.

Kids
Kinderen maken vaak de keuze waar en wanneer een softijsje wordt genuttigd, maar zij willen meer. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons lekkere softijs te combineren met de lekkere snoepjes van Haribo. Ook sundae’s met Haribo snoep verkopen? Vraag uw CoolBreak vertegenwoordiger naar de vele mogelijkheden op neem contact met ons op.